Mark(eer) je gevoelens.
Coachen met paarden      

Mark, Fleur, Arie en Tjabbe

Mark is mijn Friese ruin die ik vanaf zijn 8e levensjaar in bezit mag hebben. Hij is inmiddels 18 jaar.  Het is een doorzetter, een gevoelig paard die van rust en regelmaat houdt. Hij gaat graag mee buitenritjes maken, is voorzichtig met kinderen en zorgt voor zijn eigen veiligheid. Met zijn prachtige zwarte vacht, lange staart en manen is het een imposante verschijning met een klein gouden hartje. Wanneer hij je vertrouwt gaat hij voor je door het vuur. We hebben samen heel wat mooie avonturen meegemaakt.

Fleur is sinds maart 2021 bij ons op het erf. Ze is september 6 jaar geworden. Deze dame is onze speelse merrie die precies weet wat ze wil en ook duidelijk wat ze niet wil. Ze loopt het liefst de hele dag met Mark van hetzelfde grassprietje te smullen. Met Arie onze shetlander kan ze heerlijk spelen en rennen in onze track. Daarnaast daagt ze Tjabbe uit die vrolijk mee gaat spelen. Haar vacht verandert van wit in de winter naar wit met zwarte stippen in de zomer. Ze noemen dit Appaloosa. Het is een echt dametje. 

 

 

Arie is een 8 jarige ruin. Hij is sinds juni 2021 bij ons en is een grote knuffelkont. Hij komt meteen naar je toe lopen voor aandacht en is dol op knuffelen en eten. Deze bruine teddybeer heeft een ontzettend dikke staart en lange manen. Hij speelt graag met Tjabbe en laat zich door Fleur verleiden om mee te crossen. 
 


Tjabbe is mijn 2 jarige Friese ruin. Hij is speels en jong, vraagt nog om grenzen en opvoeding. Hij wordt dan ook nog niet ingezet bij coachsessies. Deze gitzwarte parel heeft prachtige lange manen en een dikke staart. Hij wordt door de anderen goed opgevoed. Tjabbe heeft een gouden karakter en vraagt om leiderschap. Wanneer hij oud genoeg is kan ook hij zijn coacheigenschappen inzetten.